Particulieren

 

De jaarlijks terugkerende aangifte inkomstenbelasting is voor de meeste belastingplichtigen een lastige en tijdrovende opgave. Heeft u nog geen aangifte gedaan dan kunnen wij deze voor u verrichten. Ons kantoor beschikt over de fiscale kennis en ervaring, waardoor fiscale voordelen optimaal worden benut.

Uw belastingzaken: zoals u dat wilt, wanneer u wilt!


Wij kunnen voor u uw aangifte inkomstenbelasting verzorgen. Als u voor 1 mei contact met ons opneemt, kunnen wij op uw verzoek uitstel aanvragen. U heeft dan de mogelijkheid om de gegevens na 1 mei aan te leveren.

Als er iets verandert in uw situatie, kan dat gevolgen hebben voor de hoogte of duur van uw toeslagen. Het controleren, aanvragen en wijzigen van toeslagen kunnen wij voor u verzorgen.

Werkwijze particulieren
Om de verwerking van uw aangifte zo goed mogelijk te laten verlopen, maken we gebruik van een eenvoudige en heldere werkwijze. U heeft bij ons de keuze om uw gegevens digitaal of per post aan te leveren en in overleg is een afspraak mogelijk. Wilt u uw aangifte door ons laten verzorgen, vraag dan een vrijblijvende offerte aan, zodat wij u vooraf kunnen informeren over de kosten en u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. U kunt contact met ons opnemen via onderstaande manieren. U ontvangt dan binnen 24 uur van ons een offerte op maat.


mail: info@martineadministratie.nl
tel: 06-11778221
Ook kunt u middels dit formulier een offerte aanvragen.

Powered by webXpress